28.04.2020

Moda in funkcije z roko v roki


Zaradi tehničnih zmogljivosti in funkcij, ki so vam na voljo, videz in modnost naprave prav nič trpi. To je očitno na celi vrsti izdelkov Huaweia, od inovativne družine pametnih telefonov P40, pa do pametne ure Watch GT 2 in brezžičnih slušalk FreeBuds 3.  


Nekoč smo čakali na naslednji tehnološki preboj, ki bi nam omogočil dostop do številnih funkcij na eni napravi. Pogovori s prijatelji, igranje iger, družbena omrežja, fotografiranje in še mnogo več, nam je že nekaj časa na voljo z enim samim dotikom zaslona. Zato ne iščemo več le tehnologije, ki bi zadostila potrebam, izdelava in lepota naprave sta prav tako pomembni kot funkcije, ki jih nudi. Brezžične slušalke FreeBuds 3 so na primer zasnovane kot modni dodatek, obenem pa zagotavljajo vrhunski zvok. Z elegantnim klasičnim videzom in v črni, beli ali rdeči barvi pa se tudi čudovito zlijejo z vsakim modnim slogom.  


S klasičnimi oblikovalskimi smernicami je skladna tudi pametna ura Watch GT 2 s premerom 42 mm. Še vedno je narejena, da sledi telesni dejavnosti in zdravju, vendar je obenem tudi lep modni dodatek. Med ukvarjanjem z najljubšo vadbo, jogo ali plesom, bo poskrbela, da ste na tekočem s svojim napredkom, pomagala pa vam bo tudi, da zasijete v najlepši luči, ko boste to hotele. Zagovornice in zagovorniki sproščenega življenjskega sloga pa ne spreglejte pametne ure Watch GT 2e, katere lepota se skriva v njenem športnem videzu.  


Pametne ure Watch GT 2 so na voljo z različnimi nemalokrat živobarvnimi paščki, ki brezhibno dopolnjujejo drzno obliko brezžičnih slušalk. Modno usklajenost med uro in slušalkami je prav tako preprosto doseči, kot ju je preprosto med seboj brezžično povezati.  


Piko na i oblikovalske in tehnološke skladbe pa predstavljajo klasično oblikovani vrhunski pametni telefoni družine Huawei P40. Vadbo lahko posnamete z izjemnimi fotografskimi sposobnostmi, a vendar lahko telefon pustite doma in se zanesete le na zmogljivosti pametne ure in brezžičnih slušalk.  


Zaradi preproste in hitre povezave naprav med seboj in izjemnimi življenjskimi dobami baterij morate pravzaprav upoštevati le to, kako se oblikovno skladajo. Ker sledijo enakim oblikovalskim smernicam, je iskanje ustreznih barvnih kombinacij preprosto kot še nikoli. Vse so na voljo tudi v klasičnih črno-belih barvah. Zakaj se ne bi na primer odločili za klasično eleganco, ki bi jo malce poosebili z rdečim paščkom pametne ure. Na razpolago pa vam je še mnogo barvnih kombinacij, ki jih lahko uporabite, da popestrite svoj modni slog.  


Z vsestranskim in preprostim in hitrim povezovanjem naprav med seboj lahko zaupate tehnologiji, da bo postorila najboljše, kar od nje tudi pričakujete, hkrati pa se osredotočite, kako bi omenjene naprave nadgradile vaš osebni modni slog. Življenje zaradi tehnologije še nikoli ni bilo lažje ali bolj modno, kot je postalo po zaslugi tehnoloških in oblikovalskih naporov Huaweia.