04.02.2020

Iztisnite največ iz slušalk Huawei FreeBuds 3


Huaweieve najnovejše slušalke FreeBuds 3, ki so na voljo tudi v rdeči barvi, s pomočjo čipa Kirin A1 ponujajo pameten zvok. Z naravnim in dinamičnim pravim stereo zvokom, aktivnim dušenjem hrupa, vam omogočijo uživanje v glasbi v hrupnem okolju, slušalke pa lahko upravljate tudi preko aplikacije Huawei AI Life.

 

Z ergonomsko zaobljeno krivuljo in naravno obliko sta slušalki udobni in stabilno ležita v ušesnem kanalu, zato ju lahko uporabnik brez težav nosi tudi več ur. Iskanje novih oblik, ki imajo estetske, ergonomske in zvočne prednosti, je prineslo tako imenovano delfinje bionično oblikovanje slušalk Huawei FreeBuds 3. Navdih so namreč našli v naravni ukrivljenosti zvočne votline delfinov. Oblika, osredotočena na zvok in zmožnost, da ušesna čepka »sedita« nekoliko globlje v ušesu, pa zagotavlja opazno izboljšanje kakovosti zvoka. Obliko dopolnjujejo sijajna črna, bela ali rdeča barva.

 

Za celovito izkušnjo uporabe slušalk Huawei FreeBuds 3 na svoj pametni telefon namestite aplikacijo Huawei AI Life. Uporabite lahko brskalnik pametnega telefona, da skenirate kodo QR na škatli s slušalkami ali pa jo poiščite v tržnici AppGallery.

 

Huawei AI Life začetni zaslon

Po vsakem zagonu aplikacija prikaže seznam povezanih naprav, po prvem pa začetni zaslon. Če želite z napravo seznaniti slušalke Huawei FreeBuds 3, se v obeh primerih na zaslonu dotaknite znaka »+«.

 

Samodejno iskanje

Aplikacija samodejno poišče naprave, ki so povezane v omrežje Wi-Fi. Ko se na seznamu prikaže naprava, ki jo želite dodati, se dotaknite možnosti »Vzpostavi0« poleg njenega imena.

 

Ročno iskanje

 

Napravo lahko dodate ročno ali da preberete kodo QR izpisano na škatli. V obeh primerih nato sledite navodilom, ki vam jih bo aplikacija izpisala na zaslonu.

 

Čarovnik za namestitev

Aplikacije je preprosta za rabo, zato ima čarovnika, ki vas bo vodil preko postopka seznanjanja. Med tem pa morata slušalki ostati v pomnilni škatlici. Le njen pokrov odprite in zadržite gumb na škatlice približno dve sekundi, da sijalka LED med čepkoma začne utripati.

 

Nadzorni zaslon

Po seznanitvi aplikacija prikaže raven napolnjenosti baterij obeh čepkov in tudi polnilne škatlice.

 

Prilagajanje »bližnjic«

Privzete nastavitve slušalk so naslednje. Dvakratni dotik na dotik občutljivega mesta (na vrhu paličice blizu stika z ušesnim čepkom) leve slušalke vklopi ali izklopi aktivno dušenje hrupa, desne pa zaustavi predvajanje skladbo ali začne predvajati naslednjo. Bližnjice pa lahko tudi spremenite, jih prilagodite svojim potrebam.

 

Aktivno dušenje hrupa

S sposobnostjo hitre obdelave zvoka ter natančnimi algoritmi za dušenje hrupa v realnem času, slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Huawei je upošteval različne dejavnike učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Huawei je upošteval različne dejavnike učinkovitega dušenja hrupa, vendar so zgradbe sluhovodov uporabnikov različne, prav tako pa načini, kako slušalke nosite in jih uporabljate. Zato je dejavnike težko prilagoditi na način, ki bi ustrezal vsem.

 

Na podlagi podatkov o zgradbah sluhovoda uporabnikov, njihovih starosti, spolu, velikosti ušes, načinov nošenje in podobnega, je Huawei oblikoval devet ključnih lastnosti slušalk, ki jih glede na lastne želje lahko prilagajate v aplikaciji Huawei AI Life.

Aplikacija AI Life najbolje deluje na telefonih Huawei, katerih ponudba na našem trgu je dovolj pestra, da zadosti željam in potrebam uporabnikov. Med drugimi so trenutno najbolj aktualni modeli Huawei nova 5T, Huawei smart Z in Huawei smart Z, o katerih lahko več izvesti na povezavi https://consumer.huawei.com/si/.