17.10.2020

Smo na začetku velikega vzpona kripto trga?


Ali lahko kripto trg ponovi zgodbo tehnoloških delnic, ki so šle po poku internet balona in večletnem zatišju navzgor za 800 odstotkov?

 

Hitrost sprememb in inovacij na kripto trgu je letos preprosto neverjetna.

 

Novo področje v kripto svetu, DeFi (Decentralizirane Finance, kjer za večino finančnih storitev ne potrebuješ več tradicionalnih institucij) ima potencial za to da postane t.i. disruptive tech - torej tehnologija, ki lahko popolnoma spremeni tradicionalne finančne storitve.

 

Tega se počasi zavedajo tudi tradicionalne finančne institucije, ki vedno bolj intenzivno vlagajo v projekte na tem področju. Ena od največjih finančnih skupin na svetu, Fidelity, je pred kratkim vložila vlogo za zagon Bitcoin sklada, JP Morgan pa je investiral v ConsenSys, razvijalca blockchain aplikacij.

 

Če pogledamo graf vrednosti tehnoloških delnic (NASDAQ indeks) in pa graf vrednosti kripto trga (vsi poslovni projekti, ki bazirajo na tehnologiji veriženja blokov in kriptovalute), vidimo, da sta skorajda identična.

 

 

To seveda ni presenečenje, saj vse nove tehnologije rastejo po istem receptu. Ko nova tehnologija pride na trg se zaradi začetnega navdušenja in pa nerealnih pričakovanj, da bo spremenila svet čez noč, ustvari borzni balon. Nato ta balon poči in šele potem pridemo do tiste vzdržne in bolj dolgotrajne rasti, ki temelji na realnih temeljih.

Ali smo torej na začetku daljšega bikovskega trenda pri kripto trgu? Ali nas v prihodnjih mesecih in letih čakajo fantastični donosi?

 

Na ta in druga vprašanja bo odgovoril mednarodni bestselling avtor Robert Rolih na posebnem webinarju 15. septembra, ki bo za vas brezplačen. Kliknite tu in se brezplačno prijavite! Na njem vam bo podal tudi ključne smernice za vlaganje v ta trg in pokazal največje napake, ki jih ljudje počnejo pri tem. Skratka to bo webinar, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kripto trg in tudi širše. Webinar bo v živo 15. septembra 2020 ob 21h.

Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

 

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decion so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju pa prihajajo iz več kot 40 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, leta 2015 je bil izbran za evropskega javnega govorca leta po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Oder si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi. Na webinarju vam bo podal tudi širšo sliko o trenutnem dogajanju v svetu investiranja in tehnologije. Spoznali boste kam gre kripto trg in kaj se dogaja z delnicami, zlatom in drugimi sredstvi. Kripto trg namreč ne obstaja v vakumu in za uspešno investiranje je potrebno razumeti dogajanje na vseh svetovnih trgih in pa zgodovino trgov. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj! * Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.