Sidera pomeni zvezda

Sidera v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ga nadgradila s svojimi vrednotami ter ga povezala z blagovnimi znamkami, ki jim verjame. V letih delovanja so se ji priključili sodelavci in naročniki različnih področij. Sidera še vedno ne želi delati pompozno, dela pošteno in goji dobre odnose, ki trajajo. Sidera je filozofija, kako lepo in sporočilno postane učinkovito in pride v prava ušesa. Sidera želi biti partner, ki posluša in začuti, predvsem pa izpelje vse želje naročnikov, od prvega koraka do končnega uspeha.

Odnosi z javnostmi

Radi delamo celostno, z veseljem pa prevzamemo tudi manjši del vaše zgodbe. Ponujamo vse, kar vaše podjetje potrebuje za vtis na medijskem trgu. Pripravimo komunikacijsko strategijo, oblikujemo zgodbe in ključna sporočila ter jih distribuiramo izbranim ciljnim javnostim.

Organizacija dogodkov

Načrtovanje in izvedba dogodkov, ki pomembno vplivajo na pozicioniranje podjetij in njihovo pojavnost v medijih. Novinarske konference, otvoritve, lansiranje blagovnih znamk, poslovna srečanja in konference. Dodatno nudimo servis občasnih ali dolgotrajnejših promocijskih aktivnosti na terenu.

Pojavnost v medijih

Naj bo vaše delo vidno in prepoznavno točno tam, kjer so vaše obstoječe ali potencialne stranke. Nabor ali pomoč pri izbiri ustreznih medijskih kanalov, vsebinskem marketingu, zakupu oglasnega prostora, kreativni zasnovi in izvedbi oglaševalskih akcij.

Družbena omrežja

Celovito upravljanje blagovnih znamk na družbenih omrežjih. Kreativne vsebinske zasnove in izvedbe Instagram, Twitter, Facebook in Snapchat profilov. Opomnimo pa tudi na bloge, vloge, forume in druga mesta na svetovnem spletu, kjer vaša ciljna javnost išče svoje mesto.

Celostno pozicioniranje podjetij

Izkušnje s klienti nam dajejo uvid v upravljanje z viri v podjetjih. Tudi z odnosom do zaposlenih, lokalnega okolja, strank in partnerjev se oblikuje podoba podjetja. Nudimo strateško ali individualno svetovanje, celostne treninge različnih področij mehkih veščin ter fasilitacijo poslovnih dogodkov.

Moč vplivnežev

Ne le mediji, podobo v javnosti še bolj krojijo mnenjski voditelji, vzorniki, blogerji, športniki in glasbeniki. Z odličnimi izkušnjami ambasadorstva in pojavnosti v medijih za vas izberemo pravega glasnika, ki bo vaši blagovni znamki prinašal svežino v medijskem prostoru.